Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 8 червня 2022 р.

Міжнародний день захисту дітей


1 червня в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей – свято радості та надії, яке запроваджено з метою привернення уваги до проблем дітей. В Україні воно щорічно святкується з 1998 року. Але цього  року перед нашою країною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв’язку з війною на території нашої держави. Адже кожна дитина на планеті має повне право бути захищеною, розвиватися і навчатися у мирній країні.



З нагоди цього дня 31 травня філія №1 КМПБ провела справжнє свято «Веселий світ дитинства» - свято сповнене пригод, цікавинок, веселощів, книжок і подарунків! В ігровій формі користувачі згадали про свої права, взяли активну участь у рухливих іграх, музичних конкурсах, танцях. Урочисте дійство не обійшлося і без нових книг, які бібліотека отримала від Українського інституту книги. Дуже цікавою виявилася і арт-локація, де малеча завзято малювала свої мрії.



Свято дитинства  залишило присутнім приємні спогади, зарядило гарним настроєм , позитивними емоціями та солодкими подарунками.





#Міжнародний_день_захисту_дітей

#Український_інститут_книги

#КМПБ

#перша_філія

Немає коментарів:

Дописати коментар