Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 22 вересня 2022 р.

smart-зона «Молодіжний драйв»

 

Краще зорієнтуватись у сучасних тенденціях української літератури, познайомитися із найбільш яскравими та сучасними авторами допоможе нашим #зумерам книжкова smart-зона «Молодіжний драйв», яка організована в філії №1 КМПБ. На ній представлені найбільш яскраві українські book fashion, світові #Book_Like сучасної літератури.

Розділ «В жанрі нон-фікшн», пропонує більше цікавої інформації з філософії та психології. Тут ви дізнаєтесь про наукові відкриття, видатні мандрівки, невідомі факти про Україну.

Розділ «Читайте та перечитуйте» допоможе зануритись в класичні твори, які завжди в пріоритеті та не мають вікового бар’єру.

«Пігулки від поганого настрою». Книги цього розділу вилікують вас від душевних переживань.

Книжкова виставка незвичайна тим, що читачі зі смартфоном в руках зможуть сканувати QR-код і скористатись додатковою інформацією: перейти на сайт автора книги або на тематичні сайти, що мають стосунок до книги або тем, які дана книга охоплює.

Родзинкою виставки є книга з доповненою віртуальною реальністю від українських письменників. Зокрема, книга “Доки світло не згасне назавжди” Макса Кідрука дає можливість за допомогою QR-кодів окрім читання тексту, поспілкуватися з персонажами, порозглядати місцевість, перечитати додаткові секретні лінії сюжету, відчути всю історію реально.

Завітайте до бібліотеки, візьміть книгу за смаком. І смайлики засяють у вашій душі! 📖


















 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар