Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 17 травня 2023 р.

День сімейного відпочинку «Захоплені читанням»

Родина, рід – які слова святі…

Вони потрібні кожному в житті.

Бо всі ми з вами гілочки,

На дереві, яке стоїть віки.

Це дерево – наш славний родовід.

Це батько, мама, прадід твій і дід.

      👩👩👧👦 Найдорожче що є в житті людини – то її сім'я. Маючи сім'ю, людина може бути впевнена, що у неї є те місце, де їй добре, є ті люди, які завжди люблять і чекають. 

       ️Саме в сім'ї ми отримуємо найважливіше і найнеобхідніше кожній людині на світі – ласку та ніжність, розуміння і захист, підтримку й мудру пораду.

       З нагоди Міжнародного дня сім'ї 15 травня філія №1 КЗК КМПБ організувала змістовне дозвілля для родин.

      👫👩️‍👩🏃 День сімейного відпочинку «Захоплені читанням» був цікавий для дітей та їх батьків різноманітними іграми, сімейною вікториною, несподіваними привітаннями, оригінальними конкурсами, бадьорою руханкою, запальними танцями та веселими піснями.  

      🥰🥰🥰 Це свято дитячої радості та взаєморозуміння пройшло у теплій  та дружній атмосфері. Було весело, цікаво, дуже затишно та пізнавально.

      📕📚📖 Книжковий перегляд літератури «Читаємо – ти і я, читає вся моя сім'я» познайомив читачів з найкращими книгами про сім'ю і сімейні цінності.

     🌺🌸🌺  Бережіть свій родинний вогник, своїх рідних! Нехай у кожній сім'ї буде мир, щастя та злагода!








Немає коментарів:

Дописати коментар