Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 7 серпня 2023 р.

Книжкова виставка до Дня Української Державності

 День Української Державності – державне свято, що відзначається щороку в  Україні 28 липня, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва. Саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого у День Хрещення Київської Русі встановлене це свято.

Але вже наступного року воно відзначатиметься 15 липня з огляду на перехід Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря.

З нагоди визначної дати, бібліотека підготувала тематичну книжкову виставку «В тисячоліттях і віках нехай святиться слово Україна».

На виставці представлена  література з історії нашої держави, книги про хронологічний розвиток історичних подій, інформація про відомі постаті України, які відіграли значну роль на шляху становлення української державності.

Ми вільні та незламні, ми найбагатші, бо маємо свою  історію, адже ми – українці! Ми були, ми є і ми будемо!

Запрошуємо усіх охочих до огляду книжкової виставки за адресою: проспект Лесі Українки, 13

#Перша_філія

#КМПБ_Кременчук

Немає коментарів:

Дописати коментар