Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 23 жовтня 2023 р.

 У філії №1 КЗК КМПБ пройшла презентації книги Наталії Лікаренко «Бавовнятко».

     Наталія Лікаренко –  нова  зірка на  літературному небосхилі  Кременчука, яка написала казку «Бавовнятко» з метою пояснення дітям подій, спричинених військовою агресією проти України. Ця історія є патріотичною казковою терапією для всіх дітей України, які постраждали внаслідок війни.

     Для батьків та вчителів книжка стане справжньою знахідною, адже за допомогою алегорій та метафор пояснює дітям сьогодення нашої країни. На сторінках книжки малеча зустрінеться з песиком Патроном, чарівною істотою Бавовнятком, а завдяки задуму авторки матиме змогу ще й самостійно розфарбувати малюнки.

     Захід дав можливість маленьким читачам познайомитися з письменницею та поринути у світ її казки. Маленькі читайлики задавали безліч запитань, на які авторка давала оригінальні та вичерпні відповіді. Діти переглянули презентацію казки та залюбки відповідали на питання вікторини, весело виконали руханку «З Патроном», яка принесла всім масу позитивних емоцій.

    Школярі підготувалися до зустрічі з письменницею: декламували вірші, співали пісні. Родзинкою зустрічі був розіграш гри-броділки.

     Відома кременчуцька майстриня і поетеса Залюбовська Ірина Вікторівна власноруч виготовила іграшку Бавовнятко, з якою діти залюбки фотографувалися.

     Наприкінці зустрічі Наталія Лікаренко подарувала свою нову книгу бібліотеці і тепер кожний бажаючий зможе її взяти у нас та прочитати про Бавовнятко.

    Щирі дитячі посмішки, зацікавлені очі та піднесений настрій у дітей, - саме в такій атмосфері пройшла зустріч з кременчуцькою казкаркою.





Немає коментарів:

Дописати коментар