Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 18 листопада 2013 р.



18 листопада 2013 р. в бібліотеку-філію № 4 Кременчуцької міської ЦБС для дорослих завітали учні ЗОШ № 26 на годину толерантності «Вчимося жити в мирі і злагоді»
Ведуча Баланчук М.В. познайомила учнів з поняттям «толерантність», «інтолерантність», «ксенофобія» та ін., продемонструвала презентацію «Толерантний світ – гармонійний світ», яка допомогла спробувати розвинути здібності адекватно  пізнавати себе та інших людей. Психолог КПЛНП Бурдак Е.Ф. провела бесіду про дуже важливі речі в житті:  любов,  повагу,  терпіння, вміння приймати людей такими, як вони є, необхідність  виховувати в собі  любов до ближнього, співчуття та потребу взаємодопомоги. Учні приймали участь у психологічних вправах, тестуваннях, відповідали на питання, а наприкінці заходу ухвалили і поставили свої підписи під «Договором про толерантне відношення». 




Немає коментарів:

Дописати коментар