Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 27 березня 2014 р.

     27 березня в бібліотеці-філії № 4 відбулася літературно-музична композиція "І лине над землею шевченкове святеє слово" (до 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка).
     Поезія Шевченка живе, розквітає! Про невмирущий образ великого сина України розповіла ведуча Рєзнік Ж.М. Велика літературна спадщина поета продовжує служити людям. З великою любов'ю і шаною до творчості Кобзаря відноситься сім'я учениці КПЛНП Бажан Анжели, яка з особливою ніжністю прочитала уривок з вірша "Тополя". І на оновленій землі, над ланами, широкими полями, вільними містами і селами, як весняні води могутнього Дніпра, лине вічно в народі слава великого Кобзаря. 

         Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття,
         І голос твій наші душі окриля.
         Встає в новій красі крізь лихоліття
         Твоя, Тарасе, звільнена земля. 

     На заході були присутні учні  ліцею нафтопереробної промисловості, керівники ЦБС для дорослих, актив бібліотеки. Депутат міської Ради консультант-помічник депутата Верховної Ради України Жеваго Костянтина Валентиновича Зінченко Ірина Анатоліївна вручила в дар бібліотеці книги різних жанрів та кольоровий принтер. Приємно, що в нашому місті живі традиції меценатства і спонсорства. Розвиваючи свій бізнес, ці люди знаходять можливість підтримати бібліотеку. Хотілося, щоб цей приклад став показовим для інших благодійників нашого міста. Сподіваємося, що цей список буде поповнюватися добрими справами і новими прізвищами. 
    Зі словами подяки виступили зам. директора ЦБС для дорослих Сизон Н.А., майстер виробничого навчання КПЛНП Береза С.О., голова ради ветеранів мікрорайону № 16 Тригуб Л.А. голова активу бібліотеки Афанасьєва М.С.  Зав. відділом обслуговування Харченко З.М. провела для гостей екскурсію по бібліотеці. 
     На захід були запрошені представники ЗМІ - "Вісник Кременчука" та ТРК "Лтава".



                                                                  Фото на згадку

Немає коментарів:

Дописати коментар