Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 15 квітня 2014 р.

Презентація електронної енциклопедії 

"Кремінь-Еко"

         15 квітня 2014 року в бібліотеці-філії № 4 відбулася урочиста презентація віртуальної екологічної енциклопедії "Кремінь-Еко", створена в рамках програми "Бібліоміст".  Енциклопедія має інформувати громадськість про екологічний стан міста, його флору та фауну, парки та зелені зони, екологічний рух та загальноміські акції, діяльність державних і громадських організацій, які опікуються проблемами екології міста, роботу навчальних закладів по еклогічному вихованню молоді. 

     Мета презентації - продемонструвати інтерфейс енциклопедії, ознайомити з її структурою, змістом та можливостями перед організаціями та фахівцями, чия діяльність пов'язана з природою та екологією Кременчука. 

    На захід завітали представники  громадської організації "Рідне місто", КНУ  ім. М.Остроградського, міського краєзнавчого музею, КЕНЦУМу, КП "Науковий центр еколого-соціальних досліджень", КПЛНП та загальноосвітніх шкіл № 1, 8, 12, 17, 31.

     Серед почесних гостей були присутні експерт з екологічної безпеки та здоров'я людини Демьохін Г.А. та професор, доктор біологічних наук Нікіфоров В.В., який подарував бібліотеці свій чотирьохмовний словник з екології та охорони природи. 

     Фахівці дали оцінку презентованому проекту бібліотеки та запевнили в своїй допомозі по вдосконаленню енциклопедії та регулярному поповненні її новою інформацією.

     Міський осередок ВЕЛ передав в дарунок свої видання - книги та буклети. 

     Цікаво виступила перед присутніми екологічна агітбригада "Крокус" ЗОШ № 1.

     На захід були запрошені представники ЗМІ - телекомпанія "Візит", газети "Телеграф" і "Програма Плюс".

      

Немає коментарів:

Дописати коментар