Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 16 квітня 2014 р.

                              Символ оновлення світу

      Великдень! Величне свято, яке споконвіку символізувало перемогу над силами темряви і зла, уособлювало примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя.

   Невід’ємна частина Великоднього свята - писанка. З давніх-давен вони були вірними помічниками й захисниками наших предків, які вірили, що писанка має магічну силу, приносить щастя, достаток, захищає людину від усього злого, недоброго.

      16 квітня в бібліотеці-філії №4 відбулося свято української писанки "Здолавши віками карбований час, пробилася писанка нині до нас" для учнівської молоді ЗОШ №26. Ведуча Харченко З. М. розповіла легенди про писанки; повір’я, пов’язані з ними; чим відрізняються між собою писанки і крашанки, дряпанки і крапанки. Про техніку розпису писанок воском учні ознайомились з майстер-класу (інтернет-ресурс).

   Цікавим елементом свята став конкурс малюнків писанок, а бліц-вікторина допомогла учням перевірити свої знання Біблійських істин.

Доповнив захід тематичний перегляд літератури.


   


                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар