Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 29 вересня 2014 р.

Всеукраїнський День бібліотек



Бібліотека… Серце завмира,
    Коли пірнаю в тишу таємничу,
Святилище пізнання і добра,
            Що в майбуття через минуле кличе.

   У прекрасну пору приходить до нас бібліотечне свято. Це час, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа. Символічно, що саме в день, коли церква вшановує пам'ять святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, відзначається Всеукраїнський День бібліотек.
   Сьогодні, 29 вересня, напередодні цього свята, бібліотека-філія №4 запросила  на незвичний для всіх захід – книжкову кав’ярню "Читай, гортай, світ пізнавай" учнів 1 курсу КПЛНП.
   Ведуча Харченко З.М. тимчасово стала адміністратором. Приємно було побачити у книжковій кав’ярні відвідувачів: і тих, хто завітав уперше, і тих, хто приходить постійно.
 Страви приготували дуже смачні, а головне – корисні, які ніколи не зіпсують фігуру, лише покращать роботу головного мозку, адже вони насичують саме мозок, а не шлунок. «Чим більше страв ви сьогодні скуштуєте, тим більше інтелект – калорій отримаєте»,- сказала ведуча присутнім.

   На відвідувачів в кав’ярні чекали:
      - Коктейль «Ерудований читач»;
      - Фірмова страва: вінегрет «Бібліотечна мозаїка»;
      - Млинці «Загадкові»;
      - Десерт: торт  багатошаровий «Літературний»;
              - Морозиво «Прощавай, суржику, або коректор»;
      - Чай «Бібліотечна математика».
 
     В кінці заходу «адміністрація» порахувала, скільки "калорій" присутні спожили за сьогоднішній візит і зрозуміла, що до кав’ярні завітали люди ерудовані, кмітливі, виховані, талановиті, начитані, обізнані, а головне – щирі шанувальники книги.
   А найбільше калорій спожили відвідувачі "книжкової кав’ярні": Корецький Владислав, Антоненко Андрій, Безпалов Ярослав, Борченко Сергій.









Немає коментарів:

Дописати коментар