Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 25 вересня 2014 р.




 Сгорают годы в пламени закатов,
  Сгорают судьбы на кострах годов,
            Из вод днепровских, словно из туманов,
     Встал Кременчуг из глубины веков.

                                                                  С. Гедеминос.

   Кременчук - найкраще місто на Землі. Так, принаймні, вважають близько чверті мільйона мешканців нашої Блакитної Планети, котрим доля подарувала щастя народитися, жити і працювати в наддніпрянському місті, що широко і привільно розкинулося на обох берегах Дніпра.
  У різний час дехто із них тут народився, хтось навчався, а хтось певний час жив, працював, творив. Дослідники історії краю знайшли і досі знаходять в енциклопедіях, архівних документах, наукових розвідках, а тепер і в мережі Інтернет десятки імен знаменитих, видатних, відомих вчених і воїнів, артистів і винахідників, лікарів і письменників, педагогів і астрономів. Усі вони зробили свій внесок в історію Кременчука.
   Саме цим людям був присвячений вечір цікавого краєзнавства «У кожного любов своя і свій найкращий край», який відбувся в бібліотеці-філії №4.
   Члени молодіжного клубу «Гармонія» з зацікавленістю прийняли участь у  цьому заході, який  історично з’єднав їх з минулим нашої малої батьківщини.
  Краєзнавчий вечір  відбувся з нагоди Дня міста.





Немає коментарів:

Дописати коментар