Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 25 грудня 2014 р.

   
Різдв’яний подарунок

   Напередодні новорічних свят в бібліотеці-філії №4 міської ЦБС для дорослих розпочалася акція «Різдв’яний подарунок» на допомогу воїнам АТО.                                                Користувачі бібліотеки та інші мешканці Молодіжного активно долучилися до неї. Для земляків, які воюють на сході України, вони  принесли теплі речі, білизну, шкарпетки, спальні мішки, цигарки, вологі серветки, ковдри, засоби особистої гігієни,  продукти для швидкого приготування їжі. Справжнім різдв’яним подарунком для солдат стануть солодощі: кава, чай, печиво, цукерки. На акцію бібліотеки відгукнулися чимало мешканці мікрорайону: молодь, люди похилого віку і навіть інваліди та малозабезпечені сім’ї.
  Не залишилися осторонь цієї шляхетної справи і бібліотекарі філії. На особисті кошти закупили для бійців вкрай необхідні медикаменти, принесли домашню консервацію, сало, варення, теплі куртки та шапки, в’язані шкарпетки, ортопедичне пристосування для плечового поясу. 
  30 грудня всі зібрані речі будуть передані видавничому дому «Приватна газета», який проводить акцію «Підтримай наших», а по акту приймання-передачі будуть доставлені військовим в зону АТО.
  Акція «Різдв’яний подарунок» буде продовжена до кінця січня 2015 року.
 Просимо всіх небайдужих приєднатися до нас! 




















Немає коментарів:

Дописати коментар