Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 22 грудня 2014 р.





В’язальниці, підключайтеся!


   Під таким гаслом  21 грудня в бібліотеці-філії №4 за підтримки громадського об’єднання «КІПЦ» «Європейський клуб», зокрема Комарь Ганни Миколаївни, в рамках проекту «AlternEnd. Альтернативна освіта для ініціатив соціальних змін на місцевому рівні» відбувся майстер-клас для всіх бажаючих по в’язанню  шкарпеток, балаклав, рукавиць для воїнів АТО.

    Захід  пройшов в теплій, доброзичливій атмосфері. Його учасниці: домогосподарки, пенсіонерки, службовці, робітниці, студентки – з захопленням та ентузіазмом підключилися до цієї акції. Майстрині ділилися своїм досвідом з початківцями, вчили їх в’язати. Всі бажали зв’язати теплі речі, які зігріють наших бійців взимку, а «Европейський клуб» надав  пряжу. Кожна  з жінок намагалася вкласти в ці вироби свою душу та найкращі помисли, побажання повернутися додому живими та здоровими.

   Працівники бібліотеки в свою чергу запропонували та надали для початківців літературу по в’язанню спицями.

   Завідуюча бібліотекою Рєзнік Ж.М. та учасниці заходу Ісакова Світлана і Бугаєць Ольга відповіли на запитання громадського журналіста «Радіо Простір» Романа Яременко.

   По закінченню майстер–класу  на всіх чекали запашні чай, кава та печиво. Наступна зустріч відбудеться після новорічних свят. Бібліотека запрошує кременчужанок прийняти участь в цій акції.
Нитки є, потрібні руки.




















Немає коментарів:

Дописати коментар