Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 17 лютого 2015 р.






"Я не тому письменник українського народу, що вмію писати. Я тому    письменник, що відчуваю обов’язок перед народом. Бог вложив в мої руки  перо. Хай буде дозволено мені використати його для доброго, для  потрібного."

                                                                          Улас Самчук.

   Український філософ М. Шлемкевич вважав, що саме знайомство з найвидатнішими представниками певного народу є одним із шляхів до зрозуміння національного характеру народу. Безсумнівно, що Улас Самчук — одна з найяскравіших постатей українства, людина, яка зуміла втілити в собі найкращі риси української ментальності. Саме з нагоди 110 – річчя  цього письменника 17 лютого в бібліотеці – філії № 4 відбулося чергове засідання молодіжного клубу «Гармонія».
  Під час літературної години «Письменник з «Божою іскрою» учасники заходу  відкривали для себе Уласа Самчука, хто вперше, а хто і наново. Самчука, як  романіста, публіциста, критика, драматурга, перекладача, громадсько – політичного діяча.   
  Молодь з повагою і шаною віднеслася до  знайомства з життєвим і творчим шляхом  письменника, який « своїм шляхетним пером торкав сумління, пробуджував свідомість і плекав молоде покоління для правди, краси і волі».










Немає коментарів:

Дописати коментар