Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 12 березня 2015 р.



12 березня в бібліотеці – філії  № 4  відбулася літературна  вечірка « Перед магією Шевченкового  слова  ( до Дня  народження Шевченка )
На  літературну вечірку запрошено громадськість  мікрорайону № 16. Перед початком літературного вечора  звучали пісні Т.Г. Шевченка. Яскраво  оформлений тематичний перегляд « Хай вічно сяє Шевченкова весна «. Захід спрямований на ознайомлення з життєписом великого поета українського народу Т. Г. Шевченка.
               Щовесни, коли  тануть сніги,
               І на рясті  просягає веселка,
               Повні сил і живої снаги,
               Ми вшановуєм ім.’я Шевченка.

Тарас Шевченко – це голос душі українського народу. Є в нашій українській літературі імена, що увібрали  в себе живу душу народу, стали часткою його життя. Таким ім.’ям для нас, українців,  стало ім.’я Тараса  Шевченка, чия  поезія от уже понад 200 років викликає в людях почуття гордості і захоплення  красою, своєю силою, своєю мудрістю. Великий Пророк, великий українець, що належить до людей – світочів, знаний  і шановний людством…
               Допоки сонце – житиме земля,
               Яка Шевченка світові явила.
               Гримітимуть, як вдари коваля,
               Його слова і правди сила.
В кінці  вечора  з концертом виступили члени громадськості  мікрорайону   №16


Немає коментарів:

Дописати коментар