Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 27 квітня 2015 р.



Чорнобиль…Мертва зона… Сьогодні такі слова гірким болем відлунюються у наших серцях. Про жахливу подію важко згадувати, страх проймає душу при згадці про мільйони загиблих людей, особливо молодих. Ще багато століть ця трагедія буде нагадувати про себе.
    23 квітня 2015 року в бібліотеці-філії №4 відбувся вечір-набат «Голосить дзвін стривожено у квітні», присвячений Дню Чорнобильської трагедії. Ведуча Семизорова О.В. розповіла присутнім про події тієї трагедії, визначила негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров’я населення. На заході прозвучали записи пісень у виконанні Лілії Сандулеси «Зона», пісня «На могилі моїй посадіть молоду яворину» та інші. Була запрошена поетеса, член спілки «Цвіт калини» м. Кременчука Юлія Юхимівна Ющенко, яка продекламувала свої вірші, присвячені подіям Чорнобильської трагедії.






Немає коментарів:

Дописати коментар