Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 27 квітня 2015 р.


                                                
          У світі чимало професій цікавих:
            Дуже престижних і дуже простих,
Є серед них овіяні славою,
    Є такі, що не знають про них.



   В народі кажуть, що вибір професії – друге народження людини. Нині тисячі випускників нашої країни приймають для себе важливе рішення – ким стати, яке місце посісти у житті, як розібратися у розмаїтті професій?
   27 квітня 2015 р. в бібліотеці-філії №4 темі профорієнтації був присвячений масовий захід – подіум професій «Конструюй майбутнє за власним лекалом», який був проведений у формі уїк-енду. Харченко З.М. організувала зустріч старшокласників ЗОШ № 26 з представниками різних навчальних закладів міста.
  КНУ ім. М.Остроградського представив заступник директора з виховної роботи Рєзнік Д.В.
  Яких спеціалістів для потреб залізничного транспорту та промислових підприємств міста готує коледж транспортної інфраструктури розповів викладач Сухов О.В. 
  З професіями вчителя та вихователя познайомили представники педагогічного коледжу ім. А.Макаренка лаборанти А. Іванова та Т.Малецька.
  Про професії у сфері медицини розповіла Ротай Т.М., викладач анатомії медичного коледжу ім. В.Литвиненка. 
  Льотний коледж Національного авіаційного університету представив Крученок І.Л., керівник підрозділу працевлаштування випускників.
  Всі вони демонстрували презентації, роздавали рекламну продукцію, відповідали на запитання учнів.
   Присутніх орієнтували на професії, яким навчають в навчальних закладах міста. Сьогодні випускники почули багато корисної інформації, але насамперед повинні прислухатися до свого серця, повірити у свої сили і вибрав собі ту професію, яка дасть можливість краще розкрити свої здібності. Адже вибір професії – це не просто вдало чи невдало прийняте в юності рішення, це щаслива або розбита доля, активне, творче, радісне життя чи байдуже, пасивне існування.



















Немає коментарів:

Дописати коментар