Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

пʼятницю, 21 серпня 2015 р.



З Днем народження, Україно!


     21 серпня 2015 року в бібліотеці-філії №4 відбулося свято, присвячене 24-й річниці незалежності України – літературно-музична композиція «Україно моя – це біленька хатина, де любисток і мальви цвітуть під вікном».  Гостей заходу – громадськість мікрорайону №11, зустрічали в святково-прикрашеній залі. Тут були і квіти, і рушники, і вишиванки.
     Про складний шлях України до незалежності – від часів Київської Русі до наших днів, про історію українського народу, який протягом багатьох віків боровся за свою свободу, про рідне слово, яке було висміяне та втоптане в землю, розповіла присутнім ведуча Харченко З.М.
   Наша Батьківщина мала славні періоди історії, справді легендарних героїв і ніколи не корилася. Мужньо переживає важкі випробування Україна і сьогодні. Героям Майдану та загиблим воїнам в зоні АТО була присвячена хвилина мовчання.
    Нікого не полишило байдужим це свято. Воно доторкнулося до серця кожного присутнього, а почуте слово влилося в їхню душу.

     В кінці заходу у виконанні вихованців дошкільного закладу №55 прозвучав віночок гарних українських пісень. Доповненням літературно-музичної композиції став тематичний перегляд літератури. 






Немає коментарів:

Дописати коментар