Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 28 вересня 2015 р.



     28 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, учні 9-Б класу ЗОШ № 8 завітали до бібліотеки-філії № 4 на трохи незвичайний захід – книжковий фуршет «Під шелест сторінок улюблених книг». Відвідування бібліотеки її користувачами теж інколи нагадує фуршет – кожен може самостійно вибрати собі книжкову «страву» за власним смаком.
     Ведуча Баланчук М.В. запропонувала старшокласникам спочатку відповісти на питання літературної вікторини, виконати невеличкі завдання, а потім ознайомитися з «Меню для книгоїжок». «Страви» пропонувалися  різноманітні.  Це:  міфічне канапе,  пізнавальний гарнір, історичний борщ, пригодницький салат, детективний вінегрет, романтичний десерт та поетична кава. Не забули і про презентацію страви від шефа,  складовими якої були виключно книжкові новинки.
     Захід учням сподобався, всі активно приймали участь у виконанні завдань та цікавилися «літературними смаколиками». На десерт було переглянуте відео, створене бібліотекою-філією № 4 «Читай сучасне українською».


Немає коментарів:

Дописати коментар