Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 19 листопада 2015 р.

Вільні творять майбутнє

День Гідності та Свободи – це день, коли Україна по-справжньому усвідомила важливість національної єдності. Події Революції Гідності, які змінили свідомість багатьох українців, ніколи не забути. Ми змогли продемонструвати усьому світові своє прагнення будувати вільну, демократичну, сильну європейську державу. Це – нелегкий шлях, але разом ми зможем його подолати.
     Слоганом і темою відзначення 21 листопада Дня Гідності та Свободи у цьому році буде "Вільні творять майбутнє". В бібліотеці-філії № 4 цим подіям присвячена виставка "Криниця національної гідності", на якій представлені фото революційного Майдану. Відвідувачі згадують картини патріотизму і мужності людей, які відстояли демократію, національні інтереси та європейський вібір нашої держави. Одним з них був наш земляк Ігор Сердюк, Герой України. Він загинув на Майдані 18 лютого 2014 року. 


Немає коментарів:

Дописати коментар