Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 8 грудня 2015 р.

    
    Щорічно 10 грудня в світі відзначається Міжнародний день захисту прав людини. Ця дата була впроваджена Генеральною Асамблеєю ООН в 1950 р.
     Життя інколи подає нам такі уроки, що ми мимоволі  починаємо відстоювати самі свої права. Тому важливо сьогодні знати кожному хоча б ази правової абетки для захисту своїх прав.
     Закони створюються не для юристів, а для кожного із нас. Знати свої права та орієнтуватися в них – необхідно всім.
     Щоб поновити знання з правознавства, згадати права та обов’язки, для учнів КПЛНП в бібліотеці-філії №4 було проведено правознавчу лотерею «Азбука права».  Участь в ній взяли учні різних груп. Захід  включав в себе безліч конкурсів: «Турнір ерудитів», «Цифровий конкурс», «Чорний ящик», «Права та обов’язки», «Юридичну консультацію», правове дерево «Так чи ні», гейм для капітанів, вікторину для вболівальників.

    Найерудованіші учасники брали участь в розгадуванні кросвордів. Компетентне журі оцінювало знання команд і визначило найсильніших. Неабиякі знання по праву продемонстрували Тріхмінов Борис і Борченко Сергій.








Немає коментарів:

Дописати коментар