Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 23 березня 2016 р.

       



    23 березня 2016 року в бібліотеці-філії №4 ЦБС для дорослих відбувся шаховий турнір «Біла тура».
   Чому ми вирішили обрати темою нашого заходу саме шахи? Тому що ця гра – одна з найзахоплюючих і пізнавальних ігор. Шахи розвивають пам’ять і увагу, кмітливість і математичні здібності, логіку і фантазію, виховують волю, винахідливість, характер, посидючість. Шахи також сприяють становленню особистості, вчать логічно мислити й планувати свої дії. Шахи були і залишаються найінтелектуальнішою грою всіх часів і народів.
  У турнірі приймали участь 10 гравців від 15 до 80 років. Це і члени шахового клубу «Лідер», і військовослужбовці в/ч 3059 Національної гвардії України, і користувачі бібліотеки більш поважного віку.
  Захід відбувся за підтримки  президента Федерації шахів міста Кременчука Василя Петровича Хоменко, який надав призи для переможців.
  Головний суддя турніру – Андрій Андрійович Зазуляк, майстер спорту України, чемпіон Полтавської області, чемпіон Кременчука. Він ознайомив всіх з правилами гри і допоміг в проведенні турніру, який тривав понад 3-х годин.
   Переможцями шахового турніру «Біла тура» стали:
І місце - Ісаєнко Віктор Павлович (користувач бібліотеки)
ІІ місце - Щегельський Гліб (Кременчуцький міський центр позашкільної освіти, шаховий клуб «Лідер»)
ІІІ місце - Максимович Іван Іванович (користувач бібліотеки, найстарший учасник турніру)
 Вони були нагороджені пам'ятними грамотами та призами: парасолька, термос, банний рушник. Військові отримали заохочувальний приз - солодощі. 
 Філія провела такий захід вперше, але запрошує любителів шахів приходити в бібліотеку і самостійно грати з друзями в шахи.

 Змагання шахістів буде висвітлено 23.03 о 21.10 в «Кременчуцьких новинах»  на каналі «Лтава».
































Немає коментарів:

Дописати коментар