Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 24 березня 2016 р.

Нас зібрала одна природа

    Під такою назвою 24 березня 2016 р. в бібліотеці-філії №4 відбулася зустріч молодих екологів міського екологічного штабу «Зелена планета» з Кременчуцького еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, присвячена Всесвітньому Дню Землі.


   Учасників заходу привітала завідуюча бібліотекою-філією Харченко З.М. Вона провела екскурсію по бібліотеці, розповіла про роботу колективу з екологічного виховання молоді.


 Зав. відділом обслуговування Баланчук М.В. продемонструвала електронну енциклопедію «Кремінь-Еко», створену в мережі Інтернет  в рамках програми «Бібліоміст». Вона ознайомила  присутніх з її структурою, змістом і  можливостями та закликала юних любителів природи ділитися власними цікавими матеріалами, світлинами, відеосюжетами на тему екології міста для публікації у віртуальному виданні.






   Взяти участь в цікавій вікторині «Це чудове розмаїття матінки – природи» запропонувала провідний бібліотекар юнацького абонементу Угарова С.В. Найерудованіший природознавець отримав подарунок – книгу.


    В бібліотеці до 25-річчя Незалежності України діє акція, яка об’єднує всіх користувачів та гостей бібліотеки – вишивання Рушника Єдності. До неї запропонували  долучитися і юним екологам, які внесли частку своєї творчості у спільну справу.






    Відчути себе міністром екології зміг кожен бажаючий, хто прийняв участь у експрес-опитуванні «Що ти зробиш для покращення довкілля?». Відповідали «міністри» на аркушах-пелюстках, які склалися у велику ромашку.


   Юних любителів природи з професією еколога та умовами вступу до факультету природничих наук ознайомив гість заходу, доцент КНУ ім. Остроградського Олексій Геннадійович Хохлов.

    Ця зустріч стала початком співпраці бібліотеки з міським екологічним штабом «Зелена планета». Наступний спільний захід домовилися провести у вересні в регіональному ландшафтному парку «Кагамлицький».

    

Немає коментарів:

Дописати коментар