Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 28 квітня 2016 р.

Зроби свій вибір


      "Ким Ви працюєте?"- це чи не найперше запитання, яке ставлять під час знайомства будь-якій дорослій людині.

     "Ким працюють твої батьки?" - цікавляться навіть діти. І це не випадково, адже професія - одна з найважливіших характеристик людини.
   Для майбутніх випускників питання вибору професії дуже актуальне сьогодні. Як же правильно вибрати ту єдину, свою професію, яка б відповідала інтересам, темпераменту, характеру, щоб приносила задоволення людині і користь суспільству?
     Калейдоскоп професій "Майбутнє наше - то лиш наша справа, лиш наших рук, і совісті й ума"  запропонувала  бібліотека-філія  №4 старшокласникам  ЗОШ №26 сьогодні, 28 квітня.






     На захід завітали представники навчальних закладів міста, які ознайомили випускників з спеціальностями, що готують їх заклади, з умовами вступу та навчання. Серед гостей - майстри виробничого навчання ПТУ-26 Грицак Л.І., Саітова Н.М., Хавайба А.В., які продемонстрували фільм про своє училище.






    Від Кременчуцького професійного ліцею ім. Макаренка виступила майстер виробничого навчання Солодова Ольга Миколаївна. Учениця кафедри перукарів Дар’я Берегова розповіла присутнім про свій вибір і навчання в ліцеї та запропонувала бажаючим серед дівчат зробити зачіску прямо в залі бібліотеки. 


     Учитель фізики КПЛНП Черненко Людмила Василівна ознайомила учнів з професіями, які готує ліцей нафтопереробної промисловості та продемонсмтрувала презентацію про навчання в ньому. Увагу присутніх звернула на наявність різноманітних гуртків у ліцеї. 



    Учень 2 курсу Іван Гончарук, який здобуває професію слюсара контрольно-вимірювальних приладів та автоматики заспівав пісню з репертуару О. Пономарьова і розповів, що саме в ліцеї виявили у нього хист до вокалу. Тепер його часто залучають до участі в художній самодіяльності.


    В кінці заходу ведуча Харченко З.М. провела невелику вікторину про професії відомих людей та літературних героїв. 
    По завершенні зустрічі учні отримали рекламну продукцію від представників навчальних закладів: буклети, листівки, календарі, флаєри.




Немає коментарів:

Дописати коментар