Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 24 травня 2016 р.

    25 травня о 14.30 в бібліотеці-філії № 4 відбудеться зустріч з поетесою Валентиною Лисич та презентація її останньої збірки віршів.
     Наша кременчуцька земля багата на талановитих людей. Зустріч з новою книгою – це подія для міста, зустріч з автором – це свято. Нещодавно світ поезії Кременчука поповнився новою збіркою віршів «Вдыхая жизни аромат…» Валентини Лисич, члена Міжрегіональної спілки письменників, літературних спілок «Цвіт калини» та «Славутич».
     Бібліотека –філія № 4 презентує нове видання разом з його автором. Кожна поетична зустріч – це тепло спілкування, радість від заглиблення у цілющі джерела поетичного слова. Наша гостя – тонкий лірик. ЇЇ вірші об’єднані однією одвічною темою – темою кохання. Її кожне слово звучить як пісня, доторкнешся до нього душею – і воно поведе  у дивний світ глибоких роздумів і почуттів. А ще вона талановитий музикант. Свою  майстерність гри на баяні пані Валентина продемонструє гостям заходу. Ще одна грань її таланту – вишивка.  В бібліотеці оформлена її персональна виставка вишитих картин.
     ЇЇ вірші звучатимуть не тільки у виконанні авторки, а й її колег по перу – членів літературного об’єднання «Славутич».
     В межах презентації з ліричними піснями виступить творчий колектив "Вербиченька" територіального центру соціального обслуговування Автозаводського району під керівництвом Л.Д. Железняк. 
      На гостей поетичного свята чекають також музичні виступи Наталі Царенко, солістки ансамблю пісні і танцю «Славутич», лауреата, дипломанта Всеукраїнських конкурсів вокалістів.
    

Бібліотека запрошує представників мас-медіа та всіх бажаючих відвідати захід.
Свято відбудеться в бібліотеці-філії №4 за адресою:  проспект Лесі Українки, (50-річчя Жовтня), 5. Зупинка «Аврора».

   Контактна особа   зав. організаційно – методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького
               Тетяна Майдак     т. 5 – 65 – 04
                                                                              
         зав. бібліотекою-філією № 4    
         Зоя Харченко   т. 4-23-70


Немає коментарів:

Дописати коментар