Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 4 травня 2016 р.

               

                 9 травня – свято Перемоги
                Воно не відійде у  небуття
                Якої б далі не була дорога
                           Спасибі всім солдатам за життя.

     Минають роки, відлітають у вічність. Усе далі і далі залишаються грізні і важкі роки Другої світової війни, але не повинна згасати пам’ять  про тих, хто не шкодував свого життя заради майбутнього.   Щороку в травні ми відзначаємо  День Перемоги. 9 травня – священний день.   Це найвища заключна вахта єдиної  із найжорстокіших воєн на нашій землі. Це   довічна вдячність поколінь врятованих від  фашистського ярма ціною крові, здоров’я і життя солдата – Визволителя.
     У довічному боргу наше покоління і перед  ветеранами війни, кому пощастило пройти через  горнило  битв і дожити  до цього світлого дня.  Все менше і менше їх залишається в життєвому строю. Їхні груди вкриті медалями, на скронях – сивина, але вони пам’ятають ті страшні  часи. Пам’ять! Гірка пам’ять війни!. Вона ніколи не згасає. 
     4 травня  2016 року в бібліотеці – філії №4 ЦБС для дорослих відбувся  вечір слави фронтової «Спасибі за життя, солдати Перемоги».
Головною його окрасою  був учасник бойових дій Сиротенко Василь Аврамович, який розповів присутнім про свою фронтову юність. Про нездоланну мужність та незламність духу ми завдячуємо таким як він свободою та  незалежністю  країни, тим що сьогодні можемо ростити дітей, посміхатися  сонцю.



                       Встеляйте квітами дороги,
                       Дзвінкі заспівуйте пісні!
                       Сьогодні свято  Перемоги
                       Найкраще свято на землі.


    Музичним оформленням вечора став виступ хору Ради громадськості мікрорайону  № 1.







Немає коментарів:

Дописати коментар