Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

суботу, 7 травня 2016 р.


     12 травня о 14 годині біля бібліотеки-філії № 4 ЦБС для дорослих відбудеться розважально-пізнавальний захід – вуличне свято «Нехай Земля квітує всюди».
     Кожного року, 12 травня, в Україні відзначають день екологічної освіти, покликаний об’єднати людей у справі захисту навколишнього середовища та нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі та захисті.
     Привернути увагу до екологічних проблем допоможуть виступи екологічного театру ЗОШ № 12 та агітбригади ЗОШ № 8. Пісні про красу рідного краю пролунають у виконанні Дар’ї Шаповалової, володарки Гран-прі фестивалю конкурсу «Кременчуцьке розмаїття» та Наталі Царенко,  лауреата Всеукраїнських конкурсів вокалістів.
  На учасників вуличного свята чекають головні персонажі: лісова царівна  Мавка та її Лукаш, які запропонують участь у розвагах – іграх, вікторинах, конкурсах.
     Вуличне свято – це чудова можливість активного сімейного дозвілля для родин. Маленькі відвідувачі проявлять свою творчість в малюнках на асфальті, а діти старшого віку – в конкурсі плакатів «Екологія навколо нас».
      Включити фантазію та перетворити вторинну сировину на справжні дива допоможуть всім бажаючим майстер-класи з апсайклінгу від майстринь ОДЮК та КЕНЦУМу.
      Екологія природи тісно пов’язана з екологією людини. Про лікувальні властивості рослин  нададуть консультації  фахівці «Аптеки Даніїла Зубицького», які з задоволенням почастують  всіх бажаючих ароматним фіто-чаєм.

Бібліотека запрошує представників мас-медіа та всіх бажаючих відвідати захід.
Свято відбудеться біля бібліотеки-філії №4 за адресою:  проспект Лесі Українки, (50-річчя Жовтня), 5. Зупинка «Аврора».

   Контактна особа   зав. організаційно – методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького
               Тетяна Майдак     т. 5 – 65 – 04
                                                                              
         зав. бібліотекою-філією № 4    
         Зоя Харченко   т. 4-23-70


    

Немає коментарів:

Дописати коментар