Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 6 червня 2016 р.


        2 червня 2016 р. до нашого міста завітали відомі українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі і музиканти брати Капранови - Віталій та Дмитро. 

 Автори вже не вперше відвідують Кременчук. В 2013 р. вони знайомили кременчужан з своєю книгою «Мальована історія Незалежності України». Цього разу письменники привезли новий історичний роман «Забудь-річка», який презентували в бібліотеці-філії №4. 

  






     На зустріч з харизматичними братами прийшли справжні цінителі української літератури: бібліотекарі, музичні працівники, художники, місцеві літератори, освітяни, користувачі нашої бібліотеки та просто шанувальники їх творчості. 




      Присутні із захопленням слухали історію написання та ідею створення нової книги «Забудь-річка». Автори читали уривки з роману, а  також звернули увагу гостей на інші свої твори, зокрема –  «Кобзар 2000», «Приворотне зілля», «Розмір має значення», «Щоденник моєї секретарки» та ін.
    Під час зустрічі поетеса, член літературної спілки «Славутич» Ірина Овчаренко прочитала вірш, присвячений Віталію та Дмитру Капрановим. 



     Знаний на Полтавщині літератор, очільник Кременчуцької міської організації спілки журналістів України Чужа Федір Олексійович та поет Микола Коржик   представили свої нові книги та  подарували їх братам. 





     Приємною несподіванкою  став подарунок видань Капранових бібліотеці-філії №4 від головного редактора газети «Укроп», помічника депутата міської Ради  Оксани Піддубної – Білоруса Вадима Васильовича. 





      Після презентації письменники із задоволенням відповідали на запитання, фотографувалися з учасниками зустрічі, роздавали автографи. Для місцевого мас-медіа провели невелику прес-конференцію.













     Всі учасники заходу отримали велике задоволення від презентації, дякували гостям за відверту розмову та побажали авторам творчого неспокою і натхнення, втілення задуманого, Божого благословення у всіх їх добрих починаннях, нових книг та вдячних читачів.



Немає коментарів:

Дописати коментар