Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 7 червня 2016 р.

Свято радості й веселощів



    5 червня працівники бібліотеки-філії № 4 долучилися до вуличного свята «День радости и веселья», який до Дня захисту дітей організували ринок «Універсальний» та дитячий магазин «Незнайка».
     Наймолодші мешканці Молодіжного за допомогою акрила та олії створили найбільшу колективну картину в місті, приймали участь у різноманітних іграх та конкурсах, отримали солодощі і подарунки. Малечу розважала велика ростова лялька «Лунтік» а також ведучий свята «Міньон».


 











    З бібліотеки до дітей завітала на свято «Знахарка Медуниця», яка в ході цікавого квесту перевірила, чи добре діти знають природу, квіти та трави. Про все це, а також про життя тварин були питання від Медуниці у вікторині «Чи знаєш ти  природу?». 







     За найбільшу кількість правильних відповідей на дитячу ручку ставилася спеціальна кольорова печатка. 



Дуже гарні і цікаві призи від магазину «Незнайка» отримали ті, в кого таких печаток виявилося найбільше. Це м’які іграшки, набори для творчості та конструктори. І навіть ті учасники вікторини, хто не відповів на жодне питання, не пішли зі свята з пустими руками. Їм подарували цукерки та кольорову крейду. А батьки отримали від бібліотеки листівки та флаєри з корисними порадами.







     Свято стало дійсно радісною та позитивною подією для дітей і дорослих. 



Немає коментарів:

Дописати коментар