Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 27 вересня 2016 р.


28 вересня 2016 року бібліотека-філія №4 разом з Радою громадськості мікрорайону №2 та ліцеєм нафтопереробної промисловості проводить свято мікрорайону «Великеє місто. Будинки високі…», присвячене Дню визволення Кременчука. 

     Вересневого осіннього дня минає 445 років з дня заснування нашого прекрасного Кременчука. Невпізнаним стало колишнє козацьке місто – розрослося і розквітло. З кожним роком стає все чарівнішим та впорядкованішим і один з його мікрорайонів –Молодіжний.
    "Великеє місто. Будинки високі...". Це слова з вірша відомої української письменниці Лесі Українки.  В зв’язку з декомунізацією її  ім'я тепер носить головна магістраль Молодіжного, де й розміщена наша бібліотека.
    Запрошуємо вас, жителів  Молодіжного, відвідати свято мікрорайону та разом привітати    наш рідний Кременчук з річницею його визволення. Тут ви зможете дізнатися про цікаві факти з історії міста, послухати гарні вірші з уст простих мешканців Кременчука, присвячені Дню міста. На вас  чекає цікава розважальна  програма:  ліричні пісні, віночок гарних українських пісень та жартівливі гуморески.
    А який багатий  наш Кременчук на квіти!  Буяють вони різнобарв’ям з весни до глибокої осені. Естетичну насолоду подарують всім .виставки квіткових і овочевих композицій від ЗОШ № 8. Члени ОДЮК запропонують незвичайні вироби з паперу - орігамі, а учні ЗОШ № 26 підготували виставку виробів з природного матеріалу. Любов до малої батьківщини можна побачити в малюнках школярів ЗОШ №17.
    Для бажаючих зробити світлини пропонуємо  селфі-простір. Не залишаться поза увагою і дітлахи. Для них чарівна «леді Осінь» підготувала цікаву краєзнавчу вікторину «Чи знаєте ви своє місто?» та невеличкі призи. Родзинкою свята стане невеликий показовий парад нацгвардійців в/ч 3059, які забезпечують спокій та правопорядок в мікрорайоні.
     Любов до рідного краю об’єднає всіх на святі. Адже  наше місто – то криниця нашого родоводу, а мешканці його – це велика кременчуцька родина.

    Запрошуємо всіх бажаючих та представників мас-медіа на свято мікрорайону.
Захід відбудеться 28 вересня о 16 годині біля бібліотеки-філії № 4 за адресою: проспект Лесі Українки, 5.

Контактні особи:
 зав. організаційно – методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького 
                   Тетяна Майдак     т. 5 – 65 – 04

            зав. бібліотеко-філією №4          Зоя   Харченко    т. 4-23-70

Немає коментарів:

Дописати коментар