Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 29 вересня 2016 р.

70 – ті  повернулися в місто

   25 вересня, біля  міського краєзнавчого музею, проводилася  вулична акція «Стрічка часу» міської ЦБС для дорослих, присвячена Дню міста та Всеукраїнському дню бібліотек.
      Акція складалася з локацій, кожна з яких відображала певну епоху, починаючи з кінця 19 ст. і закінчуючи сьогоденням.
      Бібліотека-філія № 4 представляла 70-ті роки минулого століття. На цій локації  пропонувалося переглянути популярні книги того періоду: Б. Васильєва, В. Каверіна,     А. Іванова, Е. Казакевича, Р. Фраєрмана та ін.
     Також, бібліотека демонструвала речі цих часів: намисто, парфуми, бритву для гоління, сітку для продуктів, будильник, гаманці та інші речі домашнього вжитку.
   Перехожі різного віку зупинялися біля локації. Люди старшого покоління з ностальгією пригадували книги та речі 70-х років. У них складалося враження, ніби вони потрапили в минуле, в роки своєї юності. А молодь та діти із зацікавленістю знайомилася з особливостями  часу, в якому народилися і виросли їх бабусі і батьки. Багато хто з них  прийняв участь у вікторині, яку підготували бібліотекарі нашої філії. І дорослі, і малеча з задоволенням смакували солодощі – льодяники «Монпансьє», які були дуже популярними в ті часи.
     70-ті  привернули увагу і членів польської делегації, що святкували День міста разом з громадою Кременчука.

     Всі залишилися задоволенні тим, що акція «Стрічка часу» змогла повернути їх в недалеке минуле.



































Немає коментарів:

Дописати коментар