Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 19 вересня 2016 р.

Ми - перші!


     Бібліотека-філія  № 4 взяла участь в обласному конкурсі-квесті юних перекладачів-екскурсоводів  серед молодих користувачів бібліотек області «Я розкажу вам про Полтавщину» (в рамках оголошеного Року англійської мови в Україні). Переможцями міського етапу конкурсу стали  наші користувачі: І-е місце посіла учениця 9 класу ЗОШ № 17 Дар’я Мещерякова, ІІ-е  - учень 11 класу ЗОШ № 26 Єгор Прокопенко, за що отримали подяки від міської ЦБС для дорослих.
         На  конкурс Даша запропонувала «Кременчуцькі історії  про кохання».
        А на підсумковому етапі конкурсу, який відбувся 15 вересня  в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. Гончара, Дар’я Мещерякова посіла перше місце серед учасників Полтавської області. 
       Під час заходу конкурсанти захищали свої письмові роботи, перекладали роботи суперників, змагалися у квест-конкурсі, розповідали англійською мовою про відділи бібліотеки та складали афоризми відомих людей з англійських слів, знайдених під час квест-екскурсії.
   Наша переможиця була нагороджена Дипломом та цінним призом (планшетом) від Управління культури облдержадміністрації.

    Вітаємо Дар’ю Мещерякову з перемогою та чекаємо її на святі до Всеукраїнського Дня бібліотек, яке відбудеться 21 вересня о 14.00 у бібліотеці-філії № 4. 








Немає коментарів:

Дописати коментар