Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 21 вересня 2016 р.

          Вшанування переможців                           в бібліотеці

             21 вересня в бібліотеці-філії №4 відбувся літературний вікенд для старшокласників «Веселись, грай, книжки читай», присвячений Всеукраїнському Дню бібліотек.

          На захід були запрошені Мещерякова Даша та Єгор Прокопенко,  переможці першого міського етапу конкурсу-квесту «Я розкажу вам про Полтавщину», що проводився з ініціативи Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.Гончара та старшокласники ЗОШ №17 та ЗОШ №26, які навчаються з ними в одному класі.

Даша розповіла як стала першою серед юних перекладачів-екскурсоводів Полтавщини, з якими конкурсантами їй довелось змагатися, які завдання виконувала.

Міська централізована бібліотечна система для дорослих, в свою чергу, з вдячністю нагородила грамотами юних учасників конкурсу, а бібліотека-філія №4 пригостила солодощами.

В свою чергу для нашої філії з міста Полтави Дар’я Мещерякова привезла подяку від  обласної бібліотеки  для юнацтва ім. О. Гончара  за організаторську роботу та активну участь у конкурсі-квесті юних перекладачів-екскурсоводів.

            Присутніх на заході познайомили з історією бібліотеки-філії №4, її діяльністю та досягненнями, участю в конкурсах та проектах. А також старшокласники отримали цікаві факти про створення перших бібліотек в Київській Русі князем Ярославом Мудрим, порівняли два джерела інформації – книгу та Інтернет, провели літературну вікторину-змагання між командами двох шкіл. Переможцем гри стали учні 11 класу ЗОШ №26. За активну участь діти отримали в подарунок  книги.

Такий захід – добра можливість для учнів ближче познайомитися з діяльністю бібліотеки, продемонструвати свої знання з літератури в конкурсах та вікторинах, поспілкуватись в неформальній обстановці. Сподіваємось, що перемога юних учасників конкурсу стане прикладом для їх однокласників і спонукатиме їх більше уваги приділяти читанню  та навчанню.

Про подію читайте в місцевих ЗМІ за наступними посиланнями: 
Кременчуцька школярка стала кращим юним екскурсоводом-перекладачем області 
Кременчуцька школярка виграла планшет за знання англійської 















Немає коментарів:

Дописати коментар