Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 29 березня 2017 р.


30 березня 2017 року бібліотека-філія № 4 ЦБС для дорослих до Всесвітнього дня здоров’я проводить вечір-зустріч «Тріумф людського духу».

         Важливе місце у збереженні здоров'я займає фізична культура і спорт. Людина, яка ставить за мету досягти того, чого раніше не вміла, є успішною, адже долаючи перешкоди, вона загартовує свій характер, вчиться дивитись на проблеми спокійно і впевнено, стає сильною і сміливою. Саме такими є спортсмени Кременчука, які заявили про Україну на увесь світ. Вони є прикладом для  всіх нас, особливо для молоді.
       На вас чекає цікава зустріч з заслуженим майстром спорту, чемпіоном світу та срібним призером чемпіонату світу з легкої атлетики, бронзовим призером з  метання диска та штовхання ядра ХХІІ Всесвітніх літніх Дефлімпійських ігор Олегом Білоконем. Про чемпіона  Паралімпійських ігор 2016 року  в Ріо-де-Жанейро з велоспорту Єгора Дементьєва розповість його батько, заслужений тренер України Віктор Петрович Дементьєв. Про силу волі і духу людей з обмеженими можливостями та їх спортивні досягнення, ви дізнаєтесь, познайомившись з  чемпіонами України з плавання і легкої атлетики, заслуженими майстрами спорту, членами громадської організації «На крилах надії».  
У ході заходу присутні можуть поспілкуватися зі спортсменами, послухати захоплюючі історії зі спортивного життя та змагань, переглянути відеосюжети та світлини, взяти автографи та зробити фото на згадку. 

Запрошуємо усіх бажаючих та представників ЗМІ у бібліотеку-філію № 4 на вечір-зустріч «Тріумф людського духу» 30 березня о 14 годині.

Контактні особи:  
зав. організаційно – методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького 
                                                                                   Тетяна Майдак     т. 5 – 65 – 04

зав. бібліотекою-філією № 4                                   Зоя Харченко       т. 4-23-70                                                                                  


Адреса: проспект Л.Українки, 5                                                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар