Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 29 травня 2017 р.



1 червня  2017  року                                                              м. Кременчук


       1 червня 2017 р. о 10.00 бібліотека-філія № 4 Кременчуцької міської ЦБС для дорослих проводить казкову мозаїку «Дитинства щасливого мить» до Міжнародного Дня захисту дітей.
        Чому це небо таке синє – синє, а хмарки в ньому пливуть такі біленьки? Чому так рано прокидається сонце? А коли настає йому час іти на спочинок, воно аж ніяк не хоче лягати спати? Чому в нічному небі так мерехтять зорі, а місяць так пильно розглядає себе в тихому дзеркалі ставу? Вірно! Літо прийшло! І дарує нам три місяці канікул!
          Отже, всі готові вирушити у чарівну подорож?! Тоді ми вас запрошуємо до парку Воїнів – Інтернаціоналістів, що на Молодіжному, де вас зустрінуть казкові герої:: капосна  Шапокляк, дотепний Капітошка та лісова чарівниця.. На гостей чекає  цікава розважальна програма: рухливі ігри та змагання на свіжому повітрі, конкурс малюнків на асфальті та веселі вікторини.  Запрошуємо усіх бажаючих.



  Контактні особи:
  зав. організаційно – методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького
                   Тетяна Майдак     т. 5 – 65 – 04            cbsbook@ukr.net








Немає коментарів:

Дописати коментар