Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 24 травня 2017 р.

Шаховий турнір у камуфляжі

     Найкраща і найбільш поширена інтелектуальна гра в Європі, а скоріше у цілому світі – це гра в шахи. Вона розвиває пам’ять і увагу, кмітливість і математичні здібності, логіку і фантазію, виховує волю і винахідливість, характер і посидючість.


          Проведення шахового турніру у бібліотеці стало вже гарною традицією. 24 травня о 9.00 годині в бібліотеці-філії № 4 відбувся «Шаховий турнір у камуфляжі», у якому партнерами військовослужбовців в/ч 3059 Нацгвардії України стали члени шахового клубу «Лідер» та користувачі бібліотеки. Цікаво, що наймолодшому учаснику змагань виповнилося всього 10 років, а найстаршому – 80.


          Головним суддею «Шахового турніру у камуфляжі» був Андрій Зазуляк – майстер спорту України, чемпіон Полтавської області, чемпіон Кременчука.





          Турнір пройшов у напруженій, але дружній атмосфері. Всі завзято боролися за звання кращих. Кожен учасник змагань запекло прагнув перемогти, продумуючи свій хід та намагаючись зруйнувати плани суперника. Та виграли цього дня ті, хто мав кращу логіку, більшу витримку і холодний розум.





     Отже, І місце виборов Олександр Петров-Хоменко – користувач бібліотеки-філії №4.
     ІІ місце отримав  Віталій Савенко, а  ІІІ місце посів Костянтин Донда.  Хлопці відвідують шаховий клуб «Лідер».
     Переможці отримали почесні грамоти і солодкі призи. Гравці виявили бажання зустрічатися на шахматних турнірах в бібліотеці і надалі





Немає коментарів:

Дописати коментар