Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 26 червня 2017 р.

Чемоданний настрій – книга для відпочинку

     Як тільки стовпчик термометра переходить за 20 градусів тепла, до голови закрадається нав’язлива ідея – море, солоне повітря, теплий пісок та засмагле тіло на шезлонзі…Так-так-так. Літо – чарівна пора року, коли час неначе уповільнюється, щоб люди мали змогу відпочити. У відпустці можна не тільки засмагати та купатися, але й нарешті читати – із задоволенням, не відволікаючись. Тож, збираючи валізи перед тим, як вирушити на море чи на дачу, знайдіть в ньому місце і для книг.
     Читання у відпустці – жанр особливий. Визначитися з вибором книг для відпочинку вам допоможе виставка-настрій «Літо, сонце, море, пляж – книгу українську бери у свій багаж», яка організована на абонементі бібліотеки-філії №  4.


     Чому саме українську книгу? Тому що ми впевнені – щоб невпинно розвиватись, вдосконалюватись та розуміти всі важливі нюанси нашого часу, потрібно читати якісну художню літературу країни, де ти живеш. А ще – українські сучасні книги дуже цікаві та різноманітні, вони дійсно на всі смаки. На виставці  представлені: історична проза, детективи, фантастика, інтелектуальні романи і, звичайно ж, романтичні твори, які так люблять читати жінки. Імена авторів говорять самі за себе. Це – Володимир Лис, брати Капранови, Дара Корній, Наталя Лапіна, Любко Дереш, Надія Гуменюк, Люко Дашвар та багато інших.


    На виставці присутні елементи інсталяції. Літній капелюшок та пляжне парео прикрашають книгу Ірен Роздобудько «Гудзики».  


     Неординарне оформлення одразу привертає увагу відвідувачів абонементу, як дорослих користувачів, так і малечі.   Між книжками знайшли своє місце статуетки та курортні сувеніри з мушлів і морських камінців. 



     Розділи оформлені у вигляді листівок, дивлячись на які одразу з’являється бажання замовляти квитки та бігти збирати речі – купальники, окуляри, пляжне взуття та літературні твори. Бо хіба ж можна уявити відпочинок без гарної книги?










Немає коментарів:

Дописати коментар