Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 3 липня 2017 р.


6 липня 2017 року о 19.00 бібліотека-філія № 4 Кременчуцької міської ЦБС для дорослих проводить  фольклорні розваги «На калину роса впала, в нас на вулиці Купала!», присвячені святкуванню Івана Купала. Захід буде проходити в  парку Воїнів-Інтернаціоналістів, що на Молодіжному . 
На гостей чекає святкова програма: розповідь про традиції святкування Івана Купала, для юних учасників – цікавий квест «Знайди цвіт папороті»,  розважальні ігри та вікторини,  конкурс «Міс Купальська красуня». 
Яскравих вражень додадуть українські пісні і запальні танцювальні номери у виконанні самодіяльних колективів нашого міста.
 Яке ж свято Купала без віночків? Звісно, можна прийти у парк уже у вінку, але для всіх, хто не зміг приготувати цей купальський атрибут, буде можливість сплести його власноруч. Навіть, якщо ви цього ніколи не робили, не сумнівайтеся в успіху! Адже ми приготуємо для вас польові квіти і підкажемо техніку плетіння. 
Ворожіння на кохання, на одруження, спускання на воду вінків, здавна мало символічне значення. Найвідоміший спосіб дізнатися про своє майбутнє або коханого, про життя взагалі – пустити на воду купальський віночок із запаленою на ньому свічкою. У вас буде чудова нагода це зробити, адже поруч з парком протікає мальовнича річка Кагамлик.
Свято Івана Купала завжди було святом любові, розкутості і нових знайомств.  Для тих, хто  бажає провести вечір активно і весело, ми пропонуємо купальський хоровод.
Спеціально до дня Купала  в давнину виготовлялась лялька-опудало Марена, уквітчана вінками. Наш святковий вечір не виняток. Ми теж виготовили Марену і всіх бажаючих запам’ятати Івана Купала – 2017 на багато років, запрошуємо сфотографуватися біля неї. 
Раді будемо  бачити  вас на святі у вишиванках або з елементами українського національного одягу. 
Запрошуються всі бажаючі – дорослі і діти!
Цього вечора ніхто з гостей сумувати не буде! Веселого настрою на Івана Купала!



  Контактна особа:
  зав. організаційно – методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького 
                   Тетяна Майдак     т. 5 – 65 – 04            cbsbook@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар