Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 21 серпня 2017 р.


З Днем незалежності, Україно!

    День незалежності України – це головне свято державного рівня. Свою незалежність наша держава здобувала з великими зусиллями, протягом століть. Тисячі українців віддали своє життя для здійснення мрії народу – об’єднання всіх етнічних українських земель і створення умов для розвитку українського народу, мови, культурної спадщини, звичаїв, обрядів та традицій. Мрія мільйонів людей здійснилась.

 


        Бібліотекарі філії №4 традиційно взяли участь у заходах до Дня незалежності України. Напередодні свята наші користувачі мали можливість відвідати тематичний перегляд літератури «Незалежна, вишита колоссям, Україно, квітуча моя». На ньому представлені цікаві книжки про історію і сучасність нашої держави. Вони яскраво демонструють, що здобувши свою незалежність Україна будує правову державу, міцнішає, переборює проблеми, що успадковані минулим.




      Відзначення головного свята країни відіграє велику роль у  вихованні патріотизму у молодого покоління. Юні користувачі читальної зали ознайомилися з переглядом, послухали огляд літератури та розповідь про серпневі події 1991 року, коли Верховна Рада  проголосила Україну незалежною та демократичною державою.





Немає коментарів:

Дописати коментар