Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Палітра яскравих фантазій

     Влітку, коли все навкруги таке яскраве та сонячне, дуже хочеться щось нове та радісне побачити в інтер’єрі бібліотеки. Саме з такими думками бібліотекар бібліотеки-філії № 4 Ірина Кісіль оформила по-новому стіну читальної зали. 

     Тепер тут розмістилася арт-галерея «Палітра яскравих фантазій». 



Це роботи майстринь, які є користувачами бібліотеки. Яна Лузік, Ніна Шевченко та Надія Шапило виконали свої роботи в різних жанрах та стилях.  Чудові вишивки хрестиком, малюнки та навіть панно, на якому казкова квітка зроблена з тіста і намистин, одразу привертають увагу наших відвідувачів. Всі роботи оформлені в багетні рами. І, хоча тематика їх різна, та виглядає арт-галерея довершено та гармонійно. Майстрині різні за віком, освітою та професійною діяльністю, але рукоділля є тим спільним захопленням, що прикрашає життя. 










     


Наші користувачі багаті талантами, тому ми сподіваємося на подальше поповнення бібліотечної арт-галереї новими витворами мистецтва. 


Немає коментарів:

Дописати коментар