Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 13 лютого 2018 р.

          

Так ніхто не кохав...


  Ти знаєш, скрипалю, як пташка співає,
    Як ніжно мелодію творить струна.
Мені все здається, і я все чекаю,
Що то повертає до мене вона…

   Кохання і поезія… Дзеркала, що відбивають сутність людської душі.
   Красива поезія про любов та довіру, дружбу і життя – гарна можливість поглянути на світ з іншої сторони, відчути почуття інших людей у мелодійних рядках віршів. Сумні вірші – красиві слова, що виражають проблеми тих, хто так близько, але зовсім нам незнайомий…і часто можна побачити, що ви не одні у цьому світі.
   Любов – це почуття, яке знаходить свій розвиток для кожної людини по-різному, кожна Любов -  унікальна і тому унікальні і різні в сприйнятті рядки поезії про це захоплююче почуття. Сучасних поетів, які пишуть вірші про кохання, дуже багато. Їх творчість багатогранна і чутлива.
    Напередодні свята закоханих, а саме сьогодні 13.02 о 13 годині у бібліотеці-філіі №4 відбулася поетична феєрія «Весна пробуджує природу, весна пробуджує серця…» за участю літераторів і поетів літературного клубу «Цвіт калини» та спілки літераторів «Славутич».  До нас завітали Ігор Герасименко, Алла Лєбєдєва,. Ірина Залюбовська, Тетяна Яковенко, Володимир Михайлов, Володимир Любімов та Ірина Овчаренко. У дуже гостинній і теплій атмосфері вони розповіли історії свого кохання і прочитали вірші про це прекрасне почуття. Алла Лєбєдєва і Володимир Любімов акапельно заспівали авторські пісні.
     Ми сподіваємося, що своєю творчістю літератори надихнули наших гостей на це прекрасне почуття – Кохання.











Немає коментарів:

Дописати коментар