Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 19 лютого 2018 р.

Масляну святкували – весну зустрічали

      Проводи зими та зустріч весни – одне з найбільш улюблених свят в Україні.
    Святкове дійство, яке розгорнулося на площі Перемоги, зібрало багато містян, бажаючих повеселитися. Гарному настрою на веселому ярмарку сприяло все: солом’яні корова та віз, колоритні козаки, жінки у вишиванках і різнобарвних хустках, запальні танці та пісні, дотепні конкурси, а ще розмаїття млинців, вареників, пиріжків і тістечок.
    Бібліотека-філія № 4 теж долучилася до святкування Масляної. Разом з колегами Кременчуцької міської ЦБС для дорослих підготували власну розважальну програму для дітей та дорослих.


     Радо зустрічали своїх гостей бібліотекарі у квітчастих хустинах. Неабияку цікавість викликав майстер-клас по виготовленню ляльок-мотанок від Ірини Кісіль, малеча залюбки брала участь у конкурсі малюнків  найкумедніших млинців.  







     Увагу відпочиваючих привертала яскраве оформлення бібліотечного намету. Здалеку було видно різнокольорове розмаїття хустин  виставки-оберегу «З бабусиної скрині».



     Щоб сфотографуватися з великою лялькою Масляною та гігантськими варениками з сиром, багатьом доводилося вистояти  чергу. Тим, в кого не було святкового вбрання, бібліотекарі радо пропонували накинути на плечі великі хустини з китицями. Світлини з бібліотечної фотозони того ж дня почали з’являтися на сторінках містян у соціальних мережах.





     Всім, хто брав участь у розвагах, бібліотекарі роздавали листівки з інформацією про традиції святкування Масляної в Україні.



     Працівники філії намагалися подарувати гостям свята якомога більше радості, збагатити їх новими, яскравими враженнями.

    Свято вдалося на славу! 









Немає коментарів:

Дописати коментар