Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 13 червня 2018 р.


Територія творчості

       12 червня стартував проект "Майстерня РиНОК" біля ринку "Універсальний", що на Молодіжному. Його організаторами виступили ГО "Культурний діалог" спільно з ПП "Світлодін". 




      Тема першого дня проекту - "Знайомство та спілкування". Кристувачі філії провели з дітлахам та дорослими творчі майстер-класи по виготовленню ляльок-мотанок від Ірини Залюбовської та виробів із солоного тіста від Любові Фисун. 







       Очі присутніх милували виставки картин та ляльок-оберегів наших талановитих майстринь.
       Всі три години не було відбою від бажаючих. Всім хотілося спробувати свої сили у творчості, зробити власноруч подарунок для рідних. Малеча отримала неабияку насолоду від результату своєї роботи і довго ще не хотілося їм розходитися по домівках. 

















       Увечері свято продовжилося сусідським чаюванням та спілкуванням у колі друзів з членами літературного об'єднання "Славутич". Ліричні вірші та пісні звучали у виконанні учасників клубу поетичного слова "Цвіт калини": Валентини Лисич, Людмили Снітко, Володимира Любимова, Ігоря Герасименка, Юрія Прокопенка, Ірини Овчаренко.









       Гарна погода, пахощі липи, запашний м'ятний чай та піднесений настрій завершили перший день Проекту.
       Дякуємо всім учасникам і організаторам за цікаве та корисне дозвілля.


Немає коментарів:

Дописати коментар