Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

неділю, 23 грудня 2018 р.


Зимовий настрій

     Зима – це час дивитися на танок сніжинок за вікном, загорнутися у м’яку ковдру, пити гарячу каву та взяти до рук цікаву книжку. Коли ж і читати, як не взимку? Багато свят та вихідних, довгі вечори, затишна і тепла оселя – все сприяє тому, щоб поринути у світ книжок. А допоможе підібрати книгу під ваш зимовий настрій – звичайно, бібліотека!


      На абонементі філії № 4 для дорослих розгорнуто книжкову виставку «Білосніжна симфонія зими». Вона перша із циклу виставок-приманок «Магія кольору». Тут є книги на всі смаки, але усі вони об’єднані зимовою  тематикою.


     Розділ «Читаймо у новорічні свята» представлений такими творами як «Різдвяні повісті» Ч.Діккенса, збірниками українських авторів «Львів. Смаколики. Різдво», «Новогодние истории» та іншими.
    Зігрітися читанням під смачні чай та каву пропонуємо у розділі «Теплі історії для зимових вечорів». А тим, хто хоче зануритися у зимові відчуття ще дужче,   обов’язково потрібно звернути увагу на розділ «Книжковий снігопад», де кожен бажаючий може вибрати собі видання, що створить необхідну атмосферу морозу, казки, кохання, магії і зимових пригод.





Немає коментарів:

Дописати коментар