Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 24 грудня 2018 р.


Обери здоров’я

      Яка людина не мріє все життя прожити здоровою, повною сил та енергії?! Але, на жаль, так буває не завжди. Хтось бачить вирішення цієї проблеми за допомогою пігулок, а хтось займається профілактикою свого здоров’я. Хоча, завжди знаходяться якісь «поважні причини», щоб сказати собі: «Та вже почну з завтрашнього дня!».
  Наш колектив разом  з лікарем-терапевтом  Тетяною Губенко хоче  допомогти всім, у кого є бажання змінити своє пасивне відношення до життя та здоров’я. Це перш за все корисні поради та цікава інформація.
  20 грудня в бібліотеці-філії №4 вдруге відбулася така зустріч. Її   темою стала лекція про  «Психосоматичні порушення і захворювання», яка нікого не залишила байдужими. Після її закінчення лікар відповіла на безліч запитань слухачів. А ще під час зустрічі відбулася дегустація хліба, виготовленого за старовинними рецептами.
   По закінченню заходу на гостей чекав духмяний чай зі смаколиками.
     Всі учасники заходу залишилися задоволені та побажали і надалі  продовжувати  такі зустрічі.

      









Немає коментарів:

Дописати коментар