Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 11 лютого 2019 р.

Свято закоханих



Дві речі між людьми найбільшого вартують,
Життя й кохання, тіло і душа.
Без духа тіло – прах, його вітри роздують
Й знаку не стане, заросте трава
Так без кохання і життя тьмяніє
Як лист осінній піде в небуття
Щасливий той, хто зрозуміть зуміє
Що лиш Любов – продовження життя.

    День Святого Валентина – це саме той день, коли варто відірватися від сірих буднів і згадати про високе почуття, яке змушує людей робити воістину великі подвиги. Ім’я цьому почуттю – кохання…
   11 лютого в бібліотеці-філії №4 напередодні романтичного свята   зібрались дівчата молодіжного  клубу «Гармонія» для участі у годині творчого дозвілля «Тобі дарую валентинку». Зустріч була незвичайною, тому що всі бажали навчитися робити «валентинки» своїми руками. Адже, найприємніший подарунок - це той, який зроблено власноруч.  
   Провела майстер-клас гостя клубу – майстриня і поетеса Ірина Залюбовська. З її допомогою дівчата залюбки робили «валентинки» для своїх близьких та коханих. А ще познайомилися з історією і традиціями Дня Святого Валентина. Несподіванкою для всіх було привітання зі святом від поета Ігоря Герасименко, який із задоволенням прочитав свої вірші про кохання.












  На жаль, час промайнув дуже швидко. І нехай «валентинки», зроблені особисто, принесуть дівчатам любов та радість від життя. 

Вітаємо всіх з Днем Закоханих!

Немає коментарів:

Дописати коментар