Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 14 лютого 2019 р.

         

Екскурсія на свічковий завод


      12.02.2019 року бібліотекарі філії №4 організували для своїх колег Кременчуцької ЦБС для дорослих екскурсію на завод декоративних свічок, який знаходиться  неподалік від нафтопереробного заводу. Тут випускають різні види свічок – подарункові екземпляри та для декоративного освітлення  приміщення.






     Яких тільки свічок тут не побачили: різного кольору, форми, величини! Є тут і ароматизовані свічки, і свічки-троянди, шишки, свічки, які під час горіння розкриваються у вигляді незвичайної квітки, свічки з малюнками, свічки у вигляді фігур шахів та багато інших.






          Під час  екскурсії цехом ми змогли побачити процес виготовлення свічок та дізналися багато цікавої інформації про них. Завод щоденно випускає 9-12 тисяч одиниць готової продукції. Свічки відправляють до магазинів не тільки Кременчука та Полтавської області, а й до багатьох міст України та за кордон.




         Після екскурсії кожен бажаючий зміг придбати свічку-сувенір на згадку та помилуватися красою, виготовленою із очищеного і якісного  воску. Учасники екскурсії приємно та корисно провели час. 







Немає коментарів:

Дописати коментар