Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 14 березня 2019 р.

Весняний настрій дарує книга

     Весна – це довгоочікуване тепло, свіже, аж п’янке повітря, бажання кохати, створювати, вигадувати та змінювати. А ще – це зелена трава і зелені дерева, дуже багато зеленого кольору.



    Під весняним сонечком хочеться пригадати всі ті наміри і мрії, які було відкладено у темні холодні часи. Але коли до відпустки ще далеко, на допомогу прийдуть гарні книжки, в яких доведено, що життя – це цікава і багатогранна  річ.



    На абонементі бібліотеки-філії № 4 представлено книжкову виставку «Якого кольору весна?», яка продовжує цикл виставок-приманок «Магія кольору». Кожна книга тут – це своєрідний «вітамін» натхнення, кохання та оновлення.
    Розділ «Книги з весняним настроєм» пропонує відвідувачам абонементу нові твори українських та зарубіжних письменників, події в яких відбуваються саме навесні. Жіночі романи із розділу «Весна і жінка між собою схожі» не залишать байдужими усіх, хто любить життєві історії про почуття, мрії та надії.





    Третій розділ виставки «Зелений книговир» занурить вас у твори різних жанрів, у яких кожен зможе знайти  те, що хвилює і надихає саме тепер, у прекрасний час, який називають весною.


    Харукі Муракамі сказав: «Весна – це така пора року, коли дуже добре починати щось нове». Тому ми пропонуємо своїм користувачам розпочати весняне оновлення з нових вражень від нових книг. 



Немає коментарів:

Дописати коментар