Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 19 вересня 2019 р.

Книги з осіннім настроєм


     Осінь – дуже яскрава та романтична пора року. Краса природи, різнобарв’я кольорів, мінливість погоди та невловиме відчуття змін створюють осінній настрій. Саме в цей час виникає бажання вповільнити темп життя, побути на самоті та поміркувати над важливими питаннями. А найкращою розрадою у такому настрої може стати книга.


    Для осені потрібні особливі книги, які вдало поєднуються із смаком какао чи гарячого шоколаду, теплим пледом та монотонним шумом дощу за вікном. Книги, які зігріють зсередини та пробудять безліч яскравих емоцій. 

Для цього сезону на абонементі бібліотеки-філії № 4 для дорослих організовано книжкову виставку «Бурштинова осінь», яка завершує цикл виставок «Магія кольору».


     На своїх читачів чекають книги українських та зарубіжних авторів, в яких осінній настрій звучить у різних тонах. Вони легкі і романтичні, динамічні та захоплюючі, сповнені цікавої інформації та нових вражень. Кожен на виставці знайде саме ту книжку, яка  йому потрібна цієї осені.



     А повернувшись додому із бібліотеки можна загорнутися у теплу ковдру, запастися чашкою чаю та порцією печива, покласти руку на кота, а під ноги грілку і зануритися у затишні історії, які нагадають, що у житті сонячних днів ще буде дуже багато. 





Немає коментарів:

Дописати коментар