Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

суботу, 5 жовтня 2019 р.

    Бібліотека отримала Грамоту за перемогу в номінації "Фольк-паті" загальносистемного конкурсу професійної майстерності щодо формування національної ідентичності "Від джерел народних".



     Добра Господиня та веселі парубки і дівчата повернули присутніх глядачів у далеке минуле. Вони опинилися на українських вечорницях, де побачили розваги та забави наших предків, відчули красу стародавніх обрядів. 
     В інтер’єрі української світлиці були ігри та загадки, театралізоване дійство та українська пісня, без якої не обходилися ні робота, ані відпочинок. Етновечірка наповнила атмосферу веселим сміхом, запальними танцями, подарувала низку приємних несподіванок. 
   Усім, хто завітав на наші вечорниці, було тепло, весело і смачно та мали змогу зробити гарні світлини в етнічній фотозоні. 
    Дякуємо Всім учасникам заходу "Етно-паті в українській хаті" за гарну акторську гру, творчий підхід та незабутні позитивні емоції!!!
























Немає коментарів:

Дописати коментар